Már tesztelik az Android 11-et

0

A Google már javában dolgozik a következő Android verzión, amelynek március környékén várható az első fejlesztői előzetes kiadása, és úgy néz ki, már folyik is a tesztelés, legalábbis erre utal egy nemrég kikerült Geekbench adatlap.

A Geekbench tesztjét nemrég lefuttatták egy Pixel 4 telefonon, amiben nem is lenne semmi különös, csakhogy az adatlap szerint a készüléken már az új Android verzió futott.

A fejlesztés ideje alatt az Android R nevet használja a Google, ami teljesen logikus, hiszen a tavalyi Android Q után ez a soros. A végleges elnevezés viszont minden bizonnyal Android 11 lesz, mindenféle édességes utótag nélkül, legalábbis ha az Android 10-ből indulunk ki.

Egyelőre alig tudni valamit az új Androidról, de az egyik újítás az lehet, hogy eltörlik a felvett videófájlok 4 GB-os korlátját. Az első fejlesztői előzetes március környékén várható, valószínűleg ekkor derülnek majd ki további részletek, a rendszer végleges verziója pedig majd valamikor augusztus végén vagy szeptember elején jöhet.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid