Fotókon pózol a Xiaomi Mi 10 Pro

0

Várhatóan a következő hónapban debütál a Xiaomi Mi 10 páros, tehát az alap, valamint a Pro modell. Volt már részünk mindenféle szivárogtatásban, infóban, most pedig valódinak tűnő fotókon tűnt fel a Pro modell, amelyeken az előlap és a hátlap is látható, sok minden más mellett. 

A hátlapi kamerák közül három együtt, míg egy negyedik külön foglal helyet az új képeken. Látni még egy duál LED villanót, amely vélhetően kéttónusú fényt fog kibocsátani.

A képeken szereplő okostelefon nincs bekapcsolva, viszont legalább vethetünk egy gyors pillantást a készülék dobozának felső részére, aminek közepén egy hatalmas 10-est látni, és persze ott van a Pro és az 5G jelző is az alján.

A további képeken látni a telefon USB-C csatlakozóját, pontosan a hangszórórács mellett, aztán ott van a SIM foglalat, míg a felső részen szintén látni egy hangszórót, egy zajszűrő mikrofont, valamint egy aprócska infravörös portot.

A kijelző hajlított lesz, és a bal oldalára kerül a szimpla kameralyuk. Korábbi hírek szerint megkapjuk a 120 Hz-es kepfrissítést is, ami sokkal folyamatosabb képet biztosít majd.

A Xiaomi Mi 10 Pro mellett ott virít egy 65 wattos gyorstöltő is M2001J1C modellszámmal, ami megerősíti azokat a tavalyi pletykákat, melyek értelmében a Mi 10 széria tagjai az eddigi leggyorsabb töltési lehetőséget fogják kapni a gyártó készülékei közül.

Közelebbi vizsgálat után úgy tűnik, a kamera felbontása 108 megapixeles lesz, ami igazolja a korábbi szóbeszédeket. Végül íme egy kiszivárgott sajtókép, ami nagyon hasonló dizájnt mutat:

Neked hogy tetszik a Xiaomi Mi 10 Pro a friss képek alapján?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid