Leárazták a FeiyuTech Vimble 2 teleszkópos gimbalt

0

Jön a nyár, és remek felvételeket szeretnénk készíteni az utazások alkalmával, akkor ehhez különösen ajánlott egy gimbal (stabilizátor). Most bemutatunk nektek egy korrekt, ám jól árazott darabot.

FeiyuTech Vimble 2 a régebben bemutatott Vimble C továbbfejlesztett változata. 3 tengelyű kézi stabilizátort kapunk, amit ráadásul 18 cm-rel meg is tudunk hosszabbítani, és ez szelfiknél kifejezetten jól jöhet. A tengelyek egyenként 320 fokos elfordulásra képesek.

Bluetooth-on tartja a kapcsolatot a telefonunkkal, és a rajta található gombok segítségével több funkció is elérhető. Ilyen pl. az első és hátsó kamerák közötti váltás, de zoomolhatunk is, és kapunk kioldó gombot is.

A hozzá fejlesztett alkalmazással panoráma fotót vagy time-lapse felvételt is készíthetünk, amit akár rögtön meg is oszthatunk a közösségi oldalakon. Állványhoz is csatlakoztathatjuk a stabilizátort, mivel az alján szabványos 1/4″-os menetet találunk, ráadásul kapunk hozzá egy kis tripod állványt.

A beépített akkumulátora nagyjából 5 óra felvételt bír egyhuzamban, ám ha lemerült, egy powerbank segítségével is feltölthetjük, köszönhetően a microUSB portnak.

A FeiyuTech Vimble 2 gimbalhoz jelenleg kuponkódunk is van. A WD20 kódot beírva 20 dollár kedvezményt kapunk a Tomtop oldalán (150 db erejéig), és így mindössze 89 dollárért megvásárolhatjuk (nettó 23.300 Ft). Ha tetszik a termék, akkor ezen a linken rendelhetitek meg.

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid