Fejlettebb kamerával érkezhet a Samsung Galaxy A35

0

Idén márciusban debütált a Samsung Galaxy A34, a középkategóriás mobil utódja pedig várhatóan jövőre ugyanebben az időben érkezik majd. Természetesen a hivatalos csatornákból még nem érkezett említés az okostelefon kapcsán, de a holland GalaxyClub előásott néhány részletet a készülékről, ami fejlettebb kamerával érkezhet.

A GalaxyClub csapatánál úgy tudják, hogy a Samsung Galaxy A35 egy új, 50 megapixeles elsődleges kamerával debütál, amely felbontás szempontjából mindenképpen frissítés a Galaxy A34 48 megapixeles fő képrögzítő egységéhez képest, még ha nem is hatalmas, de valószínűleg nem csak ezen a téren lesz változás.

A hátlapi fő kameraszenzort jó eséllyel egy ultraszéles látószögű és egy makró modul egészíti majd ki, de hogy ezek is fejlettebbek lesznek-e, mint korábban, egyelőre nem tudni.

A Samsung Galaxy A34 13 megapixeles szelfikamerával lett felszerelve, és ha minden igaz, ugyanez az érzékelő kerül az utódra is.

A Samsung Galaxy A35 többi jellemzőjéről jelenleg nem tudni semmit, de valószínűleg hamarosan újabb részletek is napvilágra kerülnek. Arra is megvan az esély, hogy olyan középkategóriás Exynos processzor hajtja majd a mobilt, amely AMD grafikus vezérlővel egészül ki, mivel egy ideje már erről is hallani különböző szóbeszédeket.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid