Megmutatta magát a Samsung Galaxy S24+ is

0

Nemrég a Samsung Galaxy S24 renderelt képeken mutatta meg dizájnját, majd nem sokra rá az Ultra variáns is bepózolt egy hasonló képanyagon. Ha eddig netán hiányérzeted lett volna, akkor örömmel közölhetjük, végre teljes a kör, mert a Samsung Galaxy S24+ is élénk tárja magát, újfent minőségi rendereken.

A Samsung Galaxy S24 sorozat középső tagja többféle perspektívából megtekinthető, a nemrég közzétett renderek alapján a Galaxy S24+ rendkívül hasonló lesz az alapmodellhez. Akárcsak a Galaxy S24, ez is lapos keretekkel rendelkezik, ezzel most a Samsung nem diktálja, sokkal inkább követi a trendeket (persze voltak már régebben nekik is hasonló telefonjaik lapos kerettel, ilyen volt a Galaxy Alpha, illetve az A-széria korai tagjai).

A készülék 158,5 x 75,9 x 7,75 mm-es méretekkel bírhat a képet publikáló forrás – szintén OnLeaks – szerint, ami összhangban van a korábban kiszivárgott adatokkal, vagyis a Samsung Galaxy S24+ némileg magasabb, keskenyebb és vastagabb lesz, mint az elődje (157,8 x 76,2 x 7,6 mm).

A szóbeszédek szerint az okostelefon 6,7 colos képernyővel lesz felvértezve, amelyen egy középre igazított kivágás ad otthont az előlapi kamerának. A mobil hátoldalán összesen három képrögzítő foglal majd helyet, a készülék jobb oldalán, a bekapcsoló gomb alatt pedig antennakivágást láthatunk az 5G vagy az ultraszélessávú kapcsolatnak, esetleg mindkettőnek.

A Samsung Galaxy S24 sorozat jövőre, a vártnál hamarabb, január 18-án mutatkozhat be a nagyérdemű előtt. Azt beszélik, hogy a zászlóshajók értékesítése még a téli hónap vége előtt meg is kezdődhet. Ha szeretnél többet tudni a Samsung Galaxy S24 modellekről, ezen a linken eléred az összes korábbi cikkünket a széria tagjairól!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid