Bréking! Felbukkant a Nokia 9

0

A Nokia mobilokért felelős HMD az idei MWC expón leplezett le három okostelefont, és ígéretet tett, mely szerint további készülékek várhatóak a jövőben. Egy frissen kiszivárgott hivatalos videónak köszönhetően most rálátásunk lehet az új telefonok formatervére. 

A vállalati promóciós videónak látszó felvételen négy készülék szerepel, a Nokia 3, illetve a Nokia 5 már rég ismertek, ám a többiekről ez még nem mondható el. Az egyik hasonlít a Nokia 6-ra, azonban egy eltérő kamerakiépítést kapott, így akár a Nokia 7 vagy 8 is lehet.

A másikon pedig duál hátlapi kamera található, ami alapján okkal feltételezhetjük, hogy a Nokia 9-et látjuk.

A népszerű szivárogtató, Evan Blass megerősítette a videó valódiságát, ugyanis állítása szerint az alkotója egy olyan illető, aki évekig együtt dolgozott a Nokiával.

Ami még nagy örömre adhat okot az az, hogy a gyártó nem követi szolgalelkűen a konkurenciát, és meghagyta a 3.5 mm-es fülhallgató aljzatot.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid