Felbukkant a Vivo X20 Plus UD, az első kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasós telefon

0

Az idei CES kiállításon tűnt fel először teljes valójában a Vivo kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasós mobilja, amelyről a kínai vállalat úgy nyilatkozott, hogy még az év elején eljut a különféle piacokra. A készülék most Vivo X20 Plus UD néven eljutott a TENAA hivatalához, ami erősen jelzi a bemutató közeledtét.

A készülék azért “gyanús”, mivel nincs rajta hátlapra szerelt ujjlenyomat-olvasó, ellentétben a hozzá rendkívüli módon hasonló Vivo X20 Plus-szal. A kijelző viszont OLED technológiát használ, ami feltétlenül szükséges a megjelenítő alá helyezett biometrikus szenzor működőképességéhez.

Egyébként egy 6.43 hüvelykes Full HD+ felbontású megoldásról van szó, tehát a phabletek rajongói örülhetnek. Az érzékelő átvilágít a képernyőn az azonosításhoz, ezt pedig egy LCD panel esetében nem lehetne kivitelezni.

A telefon további specifikációi mondhatni már teljesen ismertek, hiszen azonosak a Vivo X20 Plus jellemzőivel. Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet, 4 GB RAM, 128 GB belső tárhely jellemzi a beltartalmat. A hátoldali kamerakészlet két szenzorral dolgozik, egy 12 megapixeles f/1.8 rekeszértékű, valamint egy 5 megapixeles érzékelőt alkotja az elsődleges képrögzítőt, továbbá az előlapon egy 12 megapixeles kamera található, f/2.0 apertúrával. Az akkumulátor kapacitása pedig 3800 milliamperóra.

A megjelenésről és az árról egyelőre sajnos nincs információnk.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid