OLED kijelzős mobilokkal készül a Sony

0

2017 elején reppentek fel először olyan pletykák, melyek szerint a Sony 2018-ban a zászlóshajóit OLED megjelenítővel fogja ellátni. A szóbeszédeket alátámasztó legújabb értesülés az, hogy a japán nagyvállalat témába vágó állásokat hirdetett meg. A felhívás ugyan nem friss, viszont most vették észre, és ráadásul még mindig aktuális.

A teljesen hivatalos, bárki által megtekinthető Sony álláshirdetések között szerepel egy betöltetlen “Display Engineer” vagyis kijelző mérnök poszt, ahol a jelölttől elvárják, legyen tapasztalata az OLED kijelzőkkel. Ha embereket keresnek egy ilyen jellegű fejlesztéshez, az valóban jelentheti azt, hogy nem holmi pletykáról van szó.

Az álláslehetőséget tavaly novemberben hirdette meg a cég, a határidő pedig 2018 február 28. A japán óriásvállalat egyelőre nem kommentálta hivatalosan az OLED megjelenítőkről értekező szóbeszédeket, ugyanakkor könnyen előfordulhat, hogy az MWC expón egy sajtótájékoztatót fognak tartani a témát illetően.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid