Feltekerhető kijelzős Sony telefon jöhet, ráadásul meglepően hamar!

0

A Sony mostanában nem igazán újított semmi hatalmasat az okostelefonok terén, leszámítva a 21:9-es képarányt, de ez inkább csak egy döntés kérdése volt, valószínűleg nem igényelt túl nagy innovációt. A háttérben azonban dolgoznak egy igazán érdekes, futurisztikus mobilon, amiról most egész sok minden kiderült.

Az első hajlítható mobilok eddig egy kicsit kudarcnak tűnnek, hiszen a Samsung csúnyán beégett a saját megoldásával, és a Huaweinél is nagy a bizonytalanság, már most borítékolható a több hónapos késés. Ez azonban nem szegi a Sony kedvét, sőt, egy még különlegesebb és egyedibb megoldással készülnek. Egy ismert kiszivárgotató szerint már van kész prototípus, és akár még idén decemberben, vagy a jövő év elején bemutathatják az újdonságot.

Néhány konkrét specifikációt is megosztott az illető a Sony mobiljával kapcsolatban, ezek közül az egyik legérdekesebb kétségtelenül az, hogy egy LG gyártmányú feltekerhető (OLED) kijelzővel bír. Ez valószínínűleg úgy néz majd ki, hogy lesz egy fix része a megjelenítőnek, amit szükség esetén meg lehet majd nagyobbítani valamilyen kihúzható mechanizmus révén. Íme egy korábbi hasonló terv a Samsungtól:

A mobilba egy viszonylag szerény, 3220 mAh-s aksi kerülhet, ám a Sony-t ismerve ebből is korrket üzemidőt hozhatnak majd ki. Érdekesség még a 10x-es zoomra képes kamera (ez valamilyen hibrid zoom lehet, amiből 3 vagy 5-szörös az optikai), és nagy valószínűséggel Snapdragon 855-tel érkezik majd a végleges modell, mégpedig a lapka 5G-s verziójával, ami X50 modemmel bír.

Via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid