Új képeken a Samsung Galaxy Note 10 mobilok

0

A Note 10-et láthattuk már koncepcióképeken, rendereken, és néhány gyengébb minőségű fotón is, most pedig újabb adag kép érkezett, ezúttal tokgyártóktól, amelyek a korábbi tapasztalatok alapján hitelesek lehetnek.

A tartozékokat gyártó cégek már jóval a megjelenés előtt megkapják a készülékek pontos méreteit, dizájnját, hogy időben el tudják készíteni a különféle tokokat és kijelzővédőket. Így készülhettek el az alábbi képek is, amelyek remekül megmutatják, hogy milyen lesz a Samsung Galaxy Note 10, illetve a Note 10 Plus/Pro.

A renderképek sajnos megerősítik, hogy nem lesz jack csatlakozó egyik verzión sem, holott az S10 modelleken még megtalálható volt a közkedvelt port. Innentől kezdve azonban szinte biztosra vehető, hogy az összes Samsung csúcsmobilról lehagyják.

A kameralyuk középen lesz, ezt már régóta lehet sejteni, és az sem meglepetés, hogy a hátlapi kamerák függőlegesen helyezkednek el, és a bal oldalra költöztek.

A Note 10 széria bemutatója augusztus 7-én lesz, ezt már hivatalosan is bejelentette a gyártó, és valószínűleg ekkor debütál majd a Galaxy Tab S5 is.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid