Itt vannak az első fotók a Samsung Galaxy Note 10+-ról

0

Könnyen lehet, hogy hatalmas tévedésben voltunk az elmúlt időszakban, már ami a Samsung Galaxy Note 10 Pro-t, illetve annak nevét illeti. A Samsung csúcskategóriás phablete más elnevezéssel kerülhet majd a boltok polcaira – derült ki néhány olyan fotóból, amelyeken ha minden igaz, a Galaxy Note 10 nagyobbik variánsa látható.

Szóval a legújabb infók szerint a mobil Samsung Galaxy Note 10+ néven foglalja majd el helyét a Note szériában, ami azért sem olyan hihetetlen, mivel a Galaxy S családban is hasonló módon nevezik el a telefonokat.

Ha hihetünk a sok pletykának, akkor a Galaxy Note 10 kapható lesz 6,4 és 6,7 colos méretben, illetve az utóbbiból 5G-s verzió is lesz. A kisebb képernyős iteráció lesz a “sima” Galaxy Note 10, míg a méretesebbet fogják Galaxy Note 10+ néven piacra dobni.

Összesen három, kissé homályos fotó készült a csúcsmobilról, és bár a minőségük valóban hagy némi kívánnivalót maguk után, azért így is rengeteg fontos részlet kivehető. A kijelzőben a kameralyuk ezúttal középen lesz, a hátlapi kamerák szélre költöznek, és függőleges elrendezést kapnak. A megjelenítő felső kávája pedig rettentően vékonynak tűnik, és úgy látszik valóban nem lesz hagyományos beszédhangszóró, helyette maga a kijelző szolgáltatja majd a hangot.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a dél-koreai óriás augusztus 7-én mutatja be a Galaxy Note 10 szériát, addig pedig még biztosan szivárognak ki egyéb infók is a mobilokról.

Végezetül azért érdemes megjegyezni, hogy ezek a képek még messze nem hivatalosak, de első ránézésre valódinak tűnnek, és teljesen megfelelnek a korábbi pletykáknak.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid