Megéri várni a Xiaomi Mi MIX 4-re

0

Legalábbis ezt állítja Lei Jun, a Xiaomi vezére, aki a Weibón hívta fel a rajongók figyelmét arra, hogy a csúcskategóriás phablet fejlesztés alatt áll. A Xiaomi Mi MIX 4 még idén debütál, és el fogja nyerni a rajongók tetszését – vélekedik kedvenc ázsiai gyártónk frontembere.

A Xiaomi Mi 9 család érkezése, és a legutóbbi Mi 9T debütálás után hamarosan megismerkedhetünk a Xiaomi önarcképekre specializálódott mobiljával (Mi CC9), melyet a bekebelezett Meitu szakembereivel közösen hoztak létre. Ám jogos a kérdés: mi van a Xiaomi Mi MIX 4-gyel? Lei Jun most megragadta az alkalmat, hogy kicsit húzza a fanok agyát, és egyben megnyugtasson mindenkit: a készülék jönni fog, és nem kell jövő évig várni rá. Egy kíváncsi felhasználó Weibo-posztjára reagált a Xiaomi vezetője, aki szerint megéri várni a telefonra.

Sejtésünk szerint a phabletet valamikor október környékén leplezik majd le, de ez egyelőre nem megerősített infó.

Ami jelenleg biztosnak mondható, hogy a Xiaomi Mi MIX 4 rengeteg érdekességet, illetve meglepetést hozhat magával, miközben valószínűleg elhagyja a slider kiépítést, amit az előző generáció esetében használt a gyártó. Azt is beszélik, hogy ez lesz a vállalat hajlítható okostelefonja, amiről már korábban lehetett hallani – sőt, láttuk is működés közben -, de persze ez is csak egyike a meg nem erősített szóbeszédeknek.

Xiaomi Mi MIX 3

A pletykák szerint Snapdragon 855 processzorral, 5G-s opcióval, 4000 mAh-s aksival és extrém gyors töltéssel (100W?) jöhet a Mi MIX 4, de egyelőre ezek még nagyon korai infók.

Ha esetleg nem várnál a Mi MIX 4-re, akkor érdemes elgondolkozni az új, notchmentes Xiaomi Mi 9T-n, ami már rettentően jó áron, 92 ezer Ft környékén beszerezhető.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid