Feltekerhető vezeték nélküli billentyűzettel készül az LG

0

A Microsoft-féle összehajtható billentyűzet sem volt egy rossz dobás, de az LG új kiegészítője valószínűleg minden téren felülmúlja majd azt. Az frissen bejelentett LG Rolly egy vezeték nélküli billentyűzet lesz, amit úgy reklámoznak, mint a világ első strapabíró és összetekerhető wireless billentyűzetét.

A már jelenleg is piacon lévő flexibilis billentyűzetekkel ellentétben az LG Rolly nem szilikonból, hanem ütésálló polikarbonátból és ABS műanyagból készül. Az új kiegészítőt össze lehet tekerni, és a hosszúkás alkalmatosságot akár kényelmesen zsebre is vághatjuk, ha úgy hozza a szükség.

The-LG-Rolly-wireless-keyboard (2)

A Bluetooth 3.0-t támogató LG Rolly-t össze lehet párosítani okostelefonokkal és tabletekkel egyaránt – akár egyszerre kettővel is -, és még támasztója is van mindkét készüléktípushoz. Persze a tableteknek nem szabad 10 colosnál nagyobb képernyővel rendelkezniük.

The-LG-Rolly-wireless-keyboard (1)

A masina egyetlen darab AAA-s elemmel működik, a gyártó szerint akár három hónapig. A kiegészítőt az idei IFA kiállításon fogják élőben a nagyérdemű szeme elé tárni, valószínűleg akkor derül ki az ára és az elérhetősége is.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid