A Samsung nagy erőkkel teszteli a Snapdragon 820-at

0

Pár hete lehetett először arról hallani, hogy a jövőre megjelenő Samsung Galaxy S7 belsejébe Qualcomm Snapdragon 820-as lapka kerülhet. Egy friss jelentés megerősíteni látszik a szóbeszédet.

Koreai források szerint a Samsung jelenleg is nagy erőkkel teszteli a Snapdragon 820-at. A tét nem kicsi, hiszen így fog eldőlni, hogy a dél-koreai óriás felhasználja-e a processzort a következő csúcsmodelljében, vagy sem. Egyelőre úgy tudni, hogy minden rendben megy, tehát van esély arra, hogy ismét két különböző hardverrel szerelt Samsung zászlóshajó lát majd napvilágot, különböző piacokra szánva.

Korábban egyébként pontosan ezt a menetrendet követte a gyártó, egészen az idei évig, amikor is a Samsungnál úgy határoztak, hogy csak a saját fejlesztésű chipsetjüket helyezik a Galaxy S6-ba. A döntést nyilvánvalóan az Exynos 7420 kiemelkedő teljesítménye, valamint a Snapdragon 810 túlmelegedési problémái körüli botrány indokolhatta. Szerencsére a legújabb hírek szerint ez utóbbi lapka utódát nem érintik ezek a problémák, így könnyen előfordulhat, hogy újfent Qualcomm processzorral ellátott Samsung csúcstelefon kerül majd a boltok polcaira.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid