Link Bubble – ingyenes lett a leghasznosabb Android böngésző

0

A Link Bubble nem tartozik a legismertebb androidos böngészők közé, de mindenképp megéri kipróbálni. Tavalyi indulása óta ugyan folyamatosan elérhető hozzá egy ingyenes verzió is, azonban a teljes élményért fizetnünk kellett, egészen mostanáig. A tegnapi naptól kezdve ugyanis megszűnt a Pro verzió forgalmazása, és minden funkció elérhető a térítésmentes változatban.

A Link Bubble igazából csak egy kiegészítő szolgáltatás. Nem akar az elsőszámú böngészőnk lenni, címsorral például egyáltalán nem is rendelkezik. A lényege az, hogy ha valamilyen külső alkalmazásban egy internetes linket szeretnénk megnyitni, akkor felugrik egy chatfej-szerű buborék, amelyben az adott weblap betölti magát a háttérben, miközben mi tovább használhatjuk az eredeti appot. Amint a lap teljesen betöltődött, csak megérintjük a kis buborékot, és már elő is ugrik a szájt. A Link Bubble bezárásához pedig elég csak lehúznunk a buborékot a képernyő aljára. Lehetőségünk van arra is, hogy egy egyszerű mozdulattal megosszuk a linket baráinkkal az általunk választott csatornán keresztül.

linkbubble

A Link Bubble eddig is elérhető volt ingyenesen is, de az olyan funkciók, mint az olvasó mód, az Android Wear támogatás, vagy a korlátlan számú buborék csak a Pro verzióra előfizetők kiváltságai voltak. Most azonban új jogtulajdonosa lett az appnak, akik úgy döntöttek, hogy kukába dobják a fizetős modellt, és teljesen ingyenessé teszik a program használatát. Akik pedig a közelmúltban megvásárolták a Pro verziót, pénzvisszatérítést igényelhetnek.

AndroidCentral

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid