Izmos Samsung mobilt buktatott le az AnTuTu

0

Egy bejelentés előtti Samsung okostelefon tűnt fel a népszerű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában, SM-C9150 modellszámmal. Hála az AnTuTu-nak néhány fontos jellemző is napvilágra került a készüléket illetően, tudjuk milyen processzort és mennyi operatív memóriát kaphat, ám ezen felül is szolgálhatunk néhány érdekességgel. Ha minden igaz, akkor a Samsung Galaxy C10 Plus (vagy esetleg Pro) lehet a szóban forgó mobil.

Jelen pillanatban a fenti név tűnik a legvalószínűbbnek a telefont illetően, habár az is előfordulhat hogy a Samsung Galaxy J széria alatt debütál a masina bizonyos piacokon, akárcsak a 2017-es Galaxy C7. A készüléket elsődlegesen a kínaiak piacára szánják, náluk C10 és C10 Plus lehet a végleges elnevezés (valószínűleg két modell is lesz). Specifikációk tekintetében egy elég masszív középkategóriás okostelefon képe rajzolódhat ki lelki szemeink előtt, hiszen a számításokat egy Qualcomm Snapdragon 660 végzi, nem kevesebb mint 6 GB RAM-mal kiegészítve. A belső tárhely kapacitása 64 GB az adatlap alapján.

A tesztelés ideje alatt a telefonon Android 7.1.1 rendszer futott, ám vélhetően érkezéskor már egy újabb változatot telepítenek rá. Az egyik érdekessége az adatlistának a kijelző 1920×1080 pixeles felbontása, ami szemlátomást egy 16:9-es, nem pedig egy mostanában népszerű 18:9-es képarányú megjelenítőre utal. Természetesen előfordulhat, hogy a szintetikus tesztapplikáció téved, ez már csak azért is valószínű mivel a Samsung nemigen dobna piacra egy felső-középkategóriás okostelefont régebbi képaránnyal. Ha valóban a Galaxy C10 Plus-ról van szó, akkor a mobil duál kamerát kaphat elsődleges képrögzítő apparátus gyanánt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid