Most már biztos, hogy tripla kamerás Huawei csúcsmobil jön

0

A Huawei kiküldte a meghívókat egy márciusi sajtóeseményre, amelyen az új csúcsmobilokat mutathatják be, és most már szinte biztosra vehető, hogy egy tripla kamerás megoldással fog újítani a vállalat.

A Huawei P9 modellekben debütált Dual Leica kamera volt az első igazán sikeres dupla szenzoros megoldás, ami hatalmas áttörést hozott, és utána sorra jelentek meg a hasonló készülékek. A kínai vállalat most újabb áttörésre készül, és a soron következő csúcsmobiljaik nem kettő, hanem már három hátlapi kamerával bírnak majd. Erről már eddig is volt számos pletyka, a most kiküldött meghívón szereplő három kör azonban szinte minden kétséget kizáróan megerősíti a híreket.

Bár a készülékek neve még nem tisztázott, nagy valószínűséggel a P20 széria fog március 27-én bemutatkozni. A P20 és a P20 Plus kaphatja meg a tripla Leica kamerát, amelyben a harmadik szenzor állítólag 5x-ös hibrid zoomra lesz képes, míg a másik kettő a szokásos színes+monokróm felállású lehet.

Tokgyártótól kiszivárgott kép:

Ezeken kívül számítunk egy Huawei P20 Lite-ra is, ami szinte biztosan duál hátlapi kamerával és szigetszerűen kivágott kijelzővel érkezik majd.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid