Tesztkörön járt a Xiaomi Mi MIX 2S

0

Már egy jó ideje lehet hallani különféle pletykákat Xiaomi Mi MIX 2S-ről, de mivel csak nemrég jött ki az előd, a legtöbben kételkedve álltak a készülékről szóló pletykákhoz. Mindezek ellenére a szóbeszédek folyamatosan repkednek a telefont illetően, és nemrég egy ismert szivárogtató megosztott egy szintetikus teszteredményt, amely szerinte a kérdéses okostelefon adatait és pontszámait tartalmazza.

A mobil, ami állítólag a Xiaomi Mi MIX 2S az AnTuTu tesztlapja szerint a Polaris névre hallgat, ez az első eset, hogy a telefont ezen a néven illeti bármilyen forrás. Természetesen pont ezért érdemes némi fenntartással kezelni az itt olvasható értesüléseket, ugyanakkor akár erről, akár egy másik készülékről van szó, vitathatatlanul meggyőző eredményeket produkált.

Túl sok egyelőre nem derül ki a telefon hardveres jellemzőiről, de az itt látottak alapján Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet dolgozik a burkolat alatt. Kíváncsian várjuk vajon képes lesz-e a Xiaomi tovább faragni azokból az amúgy sem vastag kijelzőt körülvevő keretekből.

Hogy aztán ebből vajon mennyi a valóság, nem tudni, az is lehet, hogy semmi, ugyanakkor az idei Mobile World Congress tökéletes alkalom lenne egy ilyen telefon bemutatására. Alig pár hét és kiderül, hogy vajon mennyire aktuális a kínaiak mobilja, és hogy mennyi alapja van a róla szóló pletykáknak.

GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid