Feltűnt a színen a Google olcsósított telefonja

0

Már egy ideje lehetett arról különféle pletykákat hallani, melyek szerint a Google középkategóriás referenciamobilon dolgozhat, ám ezen kívül egyéb részletek nem jutottak a birtokunkba. Egy frissen kiszivárgott értesülésnek köszönhetően ez az áldatlan állapot végre változni látszik, és végre van némi fogalmunk, mire is számíthatunk a telefont illetően.

A Rozetked oldalát és csapatát már nem kell bemutatni, ők voltak azok, akik idő előtt rá tudták tenni a kezüket egy működőképes Google Pixel 3 XL készülékre, és egy minden részletet kimerítő videót publikáltak róla egy héttel a hivatalos bemutató előtt. Úgy látszik, most is bennfentes információk birtokába jutottak, sőt, fotókat is közzétettek a rejtélyes mobilról.

Az első, ami szembetűnik, hogy a telefon a Google Pixel készülékek második generációját idézi dizájnban, és biztosan sokan fognak örülni a 3.5 mm-es jack aljzatnak is. Az anyaghasználatot illetően nagyon esélyes, hogy műanyag burkolatot látunk, bár ez egy középkategóriás szerkezetnél annyira nem meglepő húzás, hiszen valahol spórolni kell.

A Sargo kódnevű telefont korábban több szintetikus tesztnek is alávetették, amelyek alapján a hardveres kiépítés valahogy így festhet: Qualcomm Snapdragon 670 lapkakészlet, 4 GB RAM, 32 GB belső tárhely, 2915 mAh kapacitású akkumulátor, 5.56 colos IPS LCD kijelző 2280×1080 felbontással, valamint 12 megapixeles elsődleges és 8 megapixeles előlapi kamera.

A telefonon Android 9.0 Pie operációs rendszer futott a benchmark applikációk alkalmazásának idején.

Az itt látottak alapján az is megtörténhet, hogy a Google egy olyan kamerakészletet épít a készülékbe, ami egy szinten van a Pixel 3-ban használtakkal. Egy ilyen húzással rendesen felkavarná a középkategória állóvizét, persze ehhez jól eltalált árazás is szükséges.

Az írást a már szokásos közhellyel zárnánk: sem az itt látható képeket, sem a benchmark eredményeket nem lehet perdöntőnek tekinteni, így érdemes némi fenntartással kezelni az értesüléseket, még akkor is, ha valószínűnek tűnnek. Vélhetően a közeljövőben még több infót fogunk hallani a Google középkategóriás Pixel mobiljáról, ami akár Google Pixel 3 Lite néven debütálhat, talán még az idén…

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid