Feltűnt a színen a Samsung Galaxy Tab S4

0

Bár globálisan nézve a táblagép eladások már messze nem olyan erősek, és az egyre nagyobb phabletek sok esetben már komoly konkurenciát jelentenek ezeknek az eszközöknek, a gyártók – szerencsére – nem adták fel ezt a termékkategóriát. A Samsung is dolgozik egy felsőkategóriás eszközön, ami most egy szintetikus tesztben le is bukott, valószínűleg a Galaxy Tab S4-ről van szó. 

A letesztelt szerkezet az SM-T835 modellszámot viseli, és mivel a tavalyi Galaxy Tab S3 az SM-T820 illetve SM-T825 kódokat kapta, könnyű azt feltételezni, hogy a 2017-es csúcstablet folytatásáról lehet szó. A GFXBenxch listázása szerint lesz itt minden, ami szemnek és szájnak ingere, a megjelenítő például 10.5 colos lesz 2560×1600 képpontos felbontással. Úgy látszik a Samsung felhagy a 4:3 képaránnyal, ami az előző generációt jellemezte, de mivel a benchmark programok nem tévedhetetlenek, ne vonjunk le végleges következtetéseket, legalábbis egyelőre.

A további hardveres elemek is a jobbak közül valók, a gépezet lelke egy 2.3 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor, valamint említésre méltó még az Adreno 540 GPU, így szinte biztos, hogy a Qualcomm-féle Snapdragon 835 lapkáról van szó. A rendszermemória kapacitása 4 GB, a belső tárhely mérete 64 GB, illetve látni a felsorolásban egy 12/8 megapixeles kamerapárost is. A tesztelés perceiben Android 8.0 Oreo futott a táblagépen. A masina nagy eséllyel az idei MWC kiállításon fog debütálni a Galaxy S9 modellekkel egyetemben.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid