Tesztelték a kivágott kijelzős Asus Zenfone 5-öt

0

Az idei MWC alkalmával fogja bemutatni az Asus a Zenfone telefonok következő generációját, és ha minden igaz, a Zenfone 5 családnak legalább három tagja lesz. A minap feltűnt egy olyan változat, ami valószínűleg a legdrágább modell lesz, és felsőkategóriás jellemzőkkel, valamint szigetes kijelzővel bír. 

A telefon az AnTuTu adatbázisában mint Z01RD tűnt fel, mégpedig Snapdragon 845 chipsettel, ami ugyebár 2018 slágere lesz az okostelefonos világban. A szintetikus tesztek értelmében a készülék megjelenítője 2246×1080 felbontású, ami nem szokványos képernyőre utal, és azt sugallja, hogy a megjelenítő tetején lesz egy kivágás a szokásos szenzoroknak, kameráknak, mint az Apple iPhone X esetében. Az Asus mobiljáról egyébként egy fotó is kiszivárgott, így mindenki eldöntheti, hogy mennyire tetszik neki az új dizájn.

A hardveres jellemzőkre visszatérve egy igazi bestiáról beszélhetünk: 6 GB RAM, Android Oreo rendszer, és kissé csekélynek ható 32 GB-os belső tárhely, ami persze még változhat a végleges megjelenésig. A pontszámok tekintetében a telefon elmarad a Galaxy S9 vagy a következő ZTE csúcstelefon mellett – bennük is Snapdragon 845 van -, de mivel még nem a végleges változatról van szó, nem érdemes ezeket az eredményeket túl komolyan venni.

Ha a képek valódiak, és a szóban forgó okostelefon ténylegesen a Zenfone 5 családot fogja erősíteni, akkor az Asus lehet a következő olyan gyártó, ami ezt a kivágásos megoldást használja az Essential, a Sharp, és természetesen az Apple után. Nektek mennyire jönne be egy ilyen Asus mobil?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid