Feltűnt a Xiaomi Mi Mix Evo, Snapdragon 835-tel

1

Xiaomiéknál nem mondhatni, hogy a babérjaikon ücsörögnek a mérnökök, vagy netán a dolgozók. Most egy újabb okostelefonjuk tűnt fel, mégpedig a Geekbench nevű szintetikus tesztprogram weboldalán. A készülék mint Mix Evo található a benchmark program adatbázisában, így vélhetően a korábban bemutatott, és egyébként egészen lenyűgözőre sikeredett Mi MIX egy újabb variánsa lehet.

Az új készülék belsejében már az idei csúcskategóriás szupersztár lapka dolgozik, egészen pontosan a Qualcomm általt gyártott MSM8998, vagyis a Snapdragon 835. A tekintélyt parancsoló chipset mellé 4 GB RAM került, ezen a hardveren már szinte kizárt az akadásnak még a lehetősége is.

A tesztprogramnak köszönhetően még azt is megtudtuk, hogy a készüléken – legalábbis annak próbára tételekor – Android 6.0.1 Marshmallow rendszer futott. Sajnálatos módon más egyéb tudnivaló egyelőre nem került napvilágra a Xiaomi új okosmobiljáról, de ha tényleg a Mi MIX-re ütött, akkor valószínűleg egy méretes, szinte káva nélküli megjelenítővel ellátott telefonról lehet szó. A chipsetből pedig azt következtethetjük ki, hogy abszolút csúcskategóriás termékről van szó.

Most, hogy a készülék feltűnt a Geekbench oldalán, számítani lehet újabb szintetikus tesztek futtatására a prototípuson, így vélhetően a közeljövőben még több információra fény derül az újdonsággal kapcsolatban.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid