EU raktárról akciós a FIIDO D1 elektromos kerékpár

0

Ha már tényleg tele van a puttonyod a városi tömegközlekedéssel, és esetleg még a környezeted kímélése is fontos a számodra, akkor érdemes beruházni valamilyen elektromos közlekedési eszközbe. Városi cirkáláshoz kiváló lehet egy roller, vagy mondjuk egy kerékpár, az alábbiakban egy az utóbbi kategóriába sorolható gépezetet fogunk bemutatni Nektek! A FIIDO D1 gyors, hatékony, biztonságos, és még jól is néz ki, ráadásul a TomTop webáruházában most nagyon kedvező áron kapható!

Erről az elektromos kerékpárról azt érdemes tudni, hogy a belsejében egy 250W teljesítményű motor található, ami 25 km/óra maximális sebességgel képes repíteni bennünket. A készülék háromféle üzemmódban használható, az egyik a teljesen elektromos meghajtás, a másik egy hibrid opció (amikor csak rásegít a motor), a harmadik pedig a jó öreg pedálos hajtás, ha netán lemerülne a telep, vagy éppen kicsit sportosabb hangulatban érezzük magunkat. Amúgy a bicó 14 colos kerekekkel rendelkezik, szóval méretre valami olyasmi, mint egy jófajta kemping bicikli. Lásd a képeket.

A FIIDO D1 többek között azért egy nagyon király masina, mert nem csak a madárcsontú embereket tudja biztonságosan szállítani, de egy akár 120 kg-os illető is a nyergébe ülhet. A maximális hatótávolság attól is függ, milyen üzemmódot használunk, de úgy nagyjából 40-55 kilométert lehet megtenni a géppel, mielőtt lemerülne a telep (ha pedig mi is rásegítünk tekeréssel, akkor nyilván jóval többet). Bár létezik többféle akku opció a biciklihez, a TomTop kínálatban most az szerepel, amelyikben 10,4 Wh-s aksi található, ennek töltése kb. hét órát igényel (egyébként ez a nagyobb aksis verzió).

Mivel a készülék összehajtható, így könnyen szállítható, és akár a melóban is tölthetjük, senkit sem fog zavarni, és otthon sem kell majd kerülgetni. Hogy a szürkületi, netán éjjeli közlekedés is biztonságos legyen, a kerékpárt ellátták elől és hátul is LED világítással, ami a többi úton haladó számára jól láthatóvá teszi a bicajt és tulajdonosát. Ha most szeretnél lecsapni a FIIDO D1-re, akkor olyan 142 ezer Ft-ból jön ki akcióban. Mivel a masina német raktárból érkezik, nem kell további költségekkel számolni, és villámgyorsan megkapod. További információ és megrendelés ezen a linken!

 

A TomTop promóciójában még említést érdemel a Xiaomi Mi Max 3 is, ami egy vérbeli tartalomfogyasztós akkubajnok okostelefon, remek és méretes kijelzővel. Ha netán szeretnél egy olyan mobilt, ami már majdnem táblagépnek is beillik, akkor ez a telefon lehet számodra a legjobb választás. A Mi Max 3 most durván nettó 57 ezer Ft-ba kerül ingyenes szállítással, de ennél előfordulhat, hogy megvámolják. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Tipp: külföldi oldalakon érdemes mindig PayPallel fizetni, mert ez védelmet nyújt.

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid