Fontos frissítést kaptak a Samsung Galaxy S10 modellek

0

Egyes európai országokban már felbukkant a Samsung Galaxy S10 legújabb frissítése, ami több érdekes újítás mellett egy fontos biztonsági javítást is tartalmaz.

Az egyik legérdekesebb új funkció talán az, hogy most már a szelfikamerával is lehet lassított videókat készíteni, illetve csiszoltak a hátlapi kamerák minőségén. Emellett érkezett egy Auto Hotspot nevű funkció, ami a mobilnet megosztást gyorsítja meg a közeli saját eszközökkel, tovább a csatlakoztatott tévék és Bluetooth eszközök vezérlése is egyszerűbb lett.

A changelog szerint javítottak még az ujjlenyomat-olvasón is, bár az nem derült ki, hogy ez a nagy port kavart sebezhetőséget jelenti-e, amelynek köszönhetően bizonyos típusú védőfólia felhelyezése után bárki feloldhatta a készülékeket. Mindenesetre gyors megoldást ígért erre a Samsung, tehát valószínűleg ezt is tartalmazza már a legújabb update. Az Android verzió egyébként nem változott, továbbra is 9.0 Pie-ra épül a rendszer, de már benne van az októberi biztonsági csomag.

A hírek szerint Németországban, illetve Svájcban is elérhető már az új szoftver, és minden bizonnyal rövid időn belül Magyarországon is megjelenik.

Az Android 10-re épülő One UI 2.0 pedig még a béta fázisban tart, de ha minden jól megy, akkor még az év vége előtt kiadják ezt is.

Via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid