Fordulat: három kijelzővel érkezhet a Samsung összehajtható mobilja!

0

Újabb információk bukkantak fel a Samsung állítólagos futurisztikus mobiljáról, amely lehetséges, hogy a Galaxy X nevet kapja majd.

A Samsung Galaxy X lufi csak nem akar kipukkadni, és még mindig nem lehet tudni mikor lesz belőle valami kézzel fogható, ennek ellenére most is új infó látott napvilágot róla, melynek forrása a The Bell nevű koreai lap. Állításuk szerint 3 kijelzőt kapunk majd, amiből kettő belül helyezkedik el, és kinyitva egy nagyobb, 7 colos megjelenítőt alkotnak (tablet mód).

A harmadik kijelző a készülékház külsején helyezkedik el, így amikor össze van hajtva a telefon, akkor ezt a megjelenítőt tudjuk használni (telefon mód). Gyakorlatilag egy könyvszerű hibridmegoldást kapnánk így, ami egyben kitesz egy telefont és egy tabletet is.

A sztori egyébként még 2011-ben indult, és azóta sokszor lehetett hallani “kiszivárgó” információkat, sőt, korábban azt is állították, hogy már 2017-ben megjelenik a Galaxy X. Sajnos ebből semmi nem lett, ám az idei MWC-n is megerősítették, hogy a Samsung biztosan piacra fog dobni egy összehajtható kijelzőt tartalmazó csúcsmobilt, méghozzá 2019-ben.

Érdemes tehát fenntartással kezelni a dolgot, mert még az is elképzelhető, hogy valami komoly akadályba ütközhettek, és azért csúszik évről évre a dolog. Az biztos, hogy az okot egyedül a gyártó ismerheti, nekünk pedig be kell érnünk az időnként felbukkanó infómorzsákkal.

Forrás: Mashable

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid