Itt az új Scishion AI One TV okosító Android 8.1-gyel

0

Egyre nagyobb igény van a TV okosítókra, mivel remek tartalom érhető már el különböző streameken, legyen szó filmekről, sorozatokról, vagy éppen sportműsorokról, de számos egyéb hasznos funkciót is kínálnak.

A Scishion AI One TV okosító a már bevált receptet követi. Fogtak egy médialejátszásra kihegyezett hardvert, ízlésesen becsomagolták, majd megtámogatták az elérhető legfrissebb szoftverrel. Ha hozzávesszük, hogy mindez alig kerül többe, mint 20 ezer Ft, akkor mondhatjuk, hogy ütősen hangzik.

A hardvernél a Rockchip RK3328-ra esett a választás, amelyet kifejezetten multimédiás feladatokra fejlesztettek, így nem okoz neki gondot 4K-s tartalmak lejátszása sem. Kapunk még 3GB memóriát és 32GB háttértárat is, hogy pörgős legyen a rendszer. Amellett, hogy jól néz ki a kütyü, van egy kijelző is, melyen az idő látható.

A távirányító minimalista dizájnt követ, és szerencsére van hang alapú irányítás is, amit általában csak drágább kütyükbe szoktak belepakolni, de pl. YouTube használatánál nagyon jól jön, hiszen hangunkkal kereshetünk a videókra.

BT 4.0-t és WiFi-t is kapunk, de jelen van még a LAN port, USB 2.0 és 3.0-s portok, jack kimenet, Spdif és HDMI 2.0-s kimenet is.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a TV Boxnak a vadonatúj szoftver, hiszen már az Android 8.1 Oreo fut rajta, és ezért jár egy piros pont a gyártónak.

A Scishion AI One androidos TV okosító már előrendelhető, és 86.99 dollárt (kb. 22.500 Ft) juthatunk hozzá EU-s csatlakozóval. Kis felárért garantáltan vámmentes Priority line/EU Express szállítás is elérhető. Ha szeretnétek egy ilyet, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni.

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid