Fotókon a Galaxy A8, az eddigi legkarcsúbb Samsung mobil

0

A Samsung prémium Galaxy A sorozata már most is egész korrekt mobilokat takar (az A3-at és az A7-et teszteltük is), hamarosan azonban egy újabb taggal bővülhet a széria. A Galaxy A8 több szempontból is nagyon érdekesnek ígérkezik.

Az első kiszivárgott fotók alapján a Galaxy A8 kicsit kilóg a sorból, hiszen míg az A3, az A5 és az A7 teljes egészében fémből készültek, addig az újdonságnak csak a kerete tűnik alumíniumnak. A dizájn ráadásul nagyon hasonlít a Galaxy S6-ra, főleg elölről és oldalról nézve.

Samsung-Galaxy-A8Samsung-Galaxy-A8-1Samsung-Galaxy-A8-2Samsung-Galaxy-A8-3Samsung-Galaxy-A8-4

A Galaxy A8-ról úgy hírlik, hogy 140 grammot nyom, és 157.7 x 76.7 x 5.9 mm-es dimenziókkal rendelkezik majd. Ez még a Galaxy A7-nél (6.3 mm) is vékonyabb kialakítást jelent, és így az A8 lesz az eddigi legkarcsúbb Samsung mobil.

A kijelző valószínűleg 5.7 colos lesz, ami természetesen Super AMOLED panelt használ, a felbontása pedig full HD. Ezt egy 8 magos Snapdragon 615-ös chipset hajtja 2 GB RAM társaságában, a belső tárhely pedig 16 GB-os, ráadásul ez utóbbi tovább bővíthető microSD kártyával.

Az ultravékony kivitel ellenére állítólag egy viszonylag méretes, 3050 mAh-s akksi kerül majd a készülékbe, az Android 5.1.1-es rendszer pedig akár az utolsó képről is leolvasható. Azt sajnos még nem tudjuk, hogy a Samsung mikor fedi fel az A8-at hivatalosan, így az árakról és a megjelenés idejéről sem tudunk semmit mondani.

nowhereelse.fr

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid