Bréking: ilyen lehet a Huawei P11

5

Csak nemrég leplezték le a Mate 10 modelleket, de a Huawei természetesen már javában dolgozik a következő csúcsmobilján, ami a P11 lesz. Erről, vagyis pontosabban valószínűleg a Plus változatról most kiszivárgott néhány korai kép, amikből elég sok fontos részlet kiderül.

Az alábbi fotókon állítólag a Huawei P11 (Plus) prototípusa látható, persze érthető okokból nincs rajta a gyártó logója. A képek valódiságát sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk, de jó esély van rá, hogy tényleg ilyen lesz a következő csúcsmodell. (Egyébként tavaly ugyanekkor voltak hasonló prototípus fotók a P10-ről, és szinte teljesen megegyező lett a végleges kiadás.)

Ami elsőnek feltűnik, hogy jóval vékonyabb kávát kapunk, de érdekes módon marad a Home gomb és az előlapi ujjlenyomat-olvasó.

Természetesen nem marad el a már megszokott hátlapi duál kamera, és ami nagyon jó hír, hogy továbbra is lesz jack csatlakozó a mobilon.

Persze ha valódiak a képek, akkor is lehetséges, hogy még változik a telefon a bemutatóig, de az mindenesetre remekül látszik, hogy milyen irányba fejlődik a kínai gyártó P-sorozata. A Huawei P11 modellek február végén debütálhatnak az MWC expón.

via Gizchina, forrás: ITHome

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid