Fotókon és videón a két kijelzős Meizu Pro 7

0

A komolyabb kínai telefongyártók már mind mutattak be felsőkategóriás telefont idén, egyetlen kivétellel. A Meizuról van szó, amelynek következő csúcsmobilja a Meizu Pro 7 lesz. A számos pletykában, illetve híresztelésben szereplő okostelefon egyik legérdekesebb vonása a hátlapi másodlagos kijelző lesz, amelyről számos fotó és egy videó is napvilágra került.

A mobilt még nem mutatták be hivatalosan, de a jeles napra valószínűleg már nem kell sokat várnunk, hiszen Kínában már reklámozzák is a masinát.

Az eddig kiszivárgott információmorzsák értelmében egy teljesen színes megjelenítőről van szó, és nem e-ink kijelzőről, mint a YotaPhone telefonok esetében, amelyek szintén egy másodlagos képernyővel igyekeznek elcsábítani a vásárlókat.

Visszatérve a Meizu Pro 7-re, a kínaiak mobilja lesz az első, amelyben a 10 magos, 10 nm-es MediaTek Helio X30 lapkakészlet fog ketyegni – ezt nemrég hivatalosan is megerősítette a félvezetőgyártó. A hátlapi duál kamerakészlet felbontása pedig 12 megapixel lehet. A bemutató július vége felé várható.

via1, via2

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid