Fotón a Sharp keret nélküli kijelzős mobilja?

0

A japán Sharp hamarosan bemutatja legújabb okostelefonjait, amelyek legfőbb különlegessége a szinte teljesen keret nélküli kijelző lesz. Az egyiket most valaki lencsevégre kapta, a fotó pedig kiszivárgott az internet végtelen birodalmába.

Az újdonságokat július 17-én leplezik le a nagyérdemű előtt, de mielőtt ez megtörténhetett volna, valaki Kínából megszellőztette a készülék formatervét. Feltéve, hogy amit itt látunk valós, mert az alant megtekinthető fényképpel kapcsolatban akad néhány furcsaság.

Az itt látható okostelefon különös hasonlóságokat mutat az Andy Rubin által megálmodott Essential Phone-nal. Ugyanakkor az is említésre méltó, hogy a Sharp telefonja valamelyest eltérő dizájnnal bír, viszont az előlapi kamera elhelyezése hasonlít az Android társalapítójának készülékén lévő megoldásra.

A kiszivárgott kép forrása azt állítja, hogy a telefon biometrikus szenzora a hátoldalon foglal majd helyet. A Sharp okostelefonok az F8010, illetve az FS8016 modellszámokat fogják viselni, és állítólag az egyetlen különbség köztük a beléjük szerelt lapkakészlet lesz. Az utóbbit egy Snapdragon 660 hajtja majd, míg az előbbi lelke a Snapdragon 630 lesz. Mindkettő képernyője 5.5 colos képátlóval rendelkezik majd, 2048×1080 pixel felbontással. A mobilok operatív memóriája 4, illetve 6 GB lehet kiszereléstől függően, míg a belső tárhely kapacitása 64 GB lesz.

via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid