Fotókon a Nokia új, 48 MP-es mobilja

0

Egy teljesen új, eddig ismeretlen Nokia telefon fotói bukkantak fel, amely egy komolyabb felszereltségű készülék lehet. Nézzük, mit lehet tudni róla! (Frissítés a cikk végén: kiderülhetett a mobil végleges neve is.)

A mobil “daredevil” kódnév alatt fut. A kiszivárgott fotók alapján visszatér a Nokia ikonikus kör alakú kameraszigete, amely ezúttal három szenzorból áll. A Zeiss lencsékről sem kell lemondani, a fő érzékelő pedig egy 48 MP-es egység lesz. A második kamera ultraszéles látószöggel bír majd, a harmadikról egyelőre nem tudni semmit, de egy egyszerű mélységérzékelőnek tűnik.

Az előlapról is van fotó, ez egy teljesen megszokott, már-már unalmas dizájnt mutat csepp alakú notch-csal és nem túlzottan vékony alsó kávával.

Ezeken kívül annyit tudni még a mobilról, hogy lesz rajta USB-C port és 3.5 mm-es jack csatlakozó, a rendszer szerepét pedig Android 9.0 Pie tölti majd be.

Frissítés: az egyik kiszivárogtató szerint ez a Nokia 5.2 lehet, amely a Zeiss kamerák mellett PureDisplay kijelzőt és OZO Audio hangrendszert kap.

Via XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid