Egy rakat fotón a Google új Android 9-es csúcsmobilja

0

Egyre több minden szivárog ki a Google idei referenciamobiljairól, amelyek közül most a Pixel 3 XL került újfent reflektorfénybe. A napokban számos fotó tűnt fel az internet végtelen birodalmában, amin a készülék látható, tekintsük meg ezeket, és egyúttal összegezzük az eddigi tudnivalókat a telefont illetően.

A MobyleSyrup egyik olvasója volt olyan szerencsés, hogy lencsevégre tudta kapni a prototípust. Ez messze nem egy végleges verzió, ugyanakkor a formaterv már nem valószínű, hogy érdemben megváltozik. A fotókon lehet látni a méretesre sikeredett szenzorszigetet, dimenzióinak persze valamelyest igazságot szolgáltat a tény, mely szerint egy duál kamerakészletnek ad otthont. Ez egyben valamilyen fejlettebb arcfelismeréses azonosítási metódus érkezését is feltételezi.

Emellett a feketepiacon is feltűnt a mobil, valaki prototípusokat árult 2000 dolláros áron.

Az oldalsó keretek elég vékonyra sikerültek, és az alsó kávával is együtt lehet majd élni az itt látottak alapján, bár az eltérő véleményeket is meg tudjuk érteni. A hátlapon nem történt különösebb változás, szóval ugyanúgy egyetlen szenzorral dolgozik majd az elsődleges képrögzítő egység. Már csupán két hónap van a harmadik generációs Pixel mobilok érkezéséig, amikor végre megadatik számunkra a tisztánlátás lehetősége a készülékeket illetően. Addig érdemesebb némi fenntartással kezelni ezeket az értesüléseket.

Az eddigiek alapján úgy tudjuk, a készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészlet duruzsol, 6 GB RAM mellett, amihez opcionálisan kérhető majd 64, valamint 128 GB-os háttértár is. A megjelenítő 6.2 colos lesz, 1440×3120 pixeles felbontással, és a P-OLED panelt Gorilla Glass 5 oltalmazza majd.

Az elsődleges kamera felbontása 12.2 megapixel lesz, az apparátus rekeszértéke f/1.8, és optikai képstabilizátor, duál pixel fázisdetekciós autofókusz, valamint lézeres autofókusz segíti majd. Az előlapon egy 8 megapixeles f/2.2-es egység feszít, egy szintén 8 megapixeles érzékelő társaságában.

UPDATE: még egy adag kép érkezett, amelyek tanúsága szerint jobb, ha szokjuk a ronda notchot…

Forrás: GSMArenaPhoneArena, Rozetked

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid