Fotókon pózol a Motorola RAZR 5G

0

A Motorola RAZR 5G-ről már hónapokkal ezelőtt is lehetett hallani, de érdemi képanyagot eddig nem sikerült megtekintenünk a flexibilis készülékről. Most pedig, hogy a hiányérzetünket megszüntessék, valakik kiszivárogtattak kapásból három fényképet a telefonról, és az első, amit azonnal észre lehet venni, hogy az alsó keretet jócskán újradolgozta a gyártó. A napvilágra került fotók egyúttal kiváló alkalmat szolgáltatnak arra, hogy újravegyük, mire is számíthatunk a mobil hardverét illetően.

Úgy látszik, hogy az ikonikus alsó keret vastagságán jócskán csökkentettek, és az ujjlenyomat-olvasó elköltözött innen. Mivel az olyan hardveresen jóval komolyabb készülékek esetében sem beszélnek kijelző alá szerelt ujjlenyomat-olvasóról, mint a Samsung Galaxy Z Fold 2, így igen valószínűtlennek tartjuk, hogy az egyébként középkategóriás hardverrel hódító telefonszéria esetében ilyet alkalmaznának. Lehetséges, hogy a gyártó azt a telefon keretére szerelte, és így nem látszódik egyik fényképen sem.

Az elsődleges képrögzítő rendszer egyetlen érzékelőből fog állni, ami 16 helyett immáron 48 MP-es felbontást kaphat.

A szelfikamera felbontása 20 MP, ami négyszerese az elődjének, de ez nem annyira lényeges, mivel a külső oldalra szerelt megjelenítő segítségével bármikor készíthetünk önarcképeket a hajlítható telefon elsődleges kamerájával.

A Motorola RAZR 5G belsejében a számításokat egy Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészlet végezheti, amely mellé 8 GB RAM, valamint 256 GB háttértár kerülhet. A flexibilis készülék energiaellátását egy 2845 mAh kapacitású akkumulátor szavatolhatja, ami támogatja a 18 W-os gyorstöltést. A korábbi szóbeszédekben egy 6,7 hüvelykes megjelenítőről volt szó, ám a legújabb pletykák alapján a Motorola megmaradhat a 6,2 inches képátló mellett. A Motorola RAZR 5G valamikor idén szeptemberben debütálhat.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid