Látványos renderképeken a Huawei Mate 40 Pro

0

Az alap Mate 40 után a Pro verzió dizájnja is kiszivárgott, így nagyjából már meg tudjuk mutatni, hogy milyen lesz a Huawei következő zászlóshajója!

Az alábbi renderelt képek az egyik ismert szivárogtatótól származnak, aki az OnLeaks nevet használja a közösségi médiában, és általában igen pontosak szoktak lenni az értesülései. Bár még nem hivatalos sajtóképekről van szó, de ezek is a valódi méretek és dizájn alapján készültek, így valószínűleg valami ilyesmi lesz a végleges készülék.

Az újdonság előlapja a P40 Próra emlékeztet az erőteljesen ívelt kijelző és a dupla kameralyuk miatt, a hátlap pedig leginkább a Mate 30 mobilokat idézi.

A kör alakú kamerasziget nagy mértékben kiáll a házból, és négy szenzort rejt. Ezek között lesz egy periszkópos telefotó egység is, ami a sima Mate 40-ből kimarad.

A Mate 40 széria egyébként négy csúcsmobilból állhat majd, az alap modell és a Pro változat mellett számítunk egy Pro+ verzióra, valamint egy limitált RS Porsche Design kiadásra. A készülékek bemutatójára szeptemberben vagy októberben kerül majd sor.

Neked hogy tetszik a Mate 40 Pro az itteni képek alapján?

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid