Fotókon a Snapdragon 710-zel szerelt Xiaomi Mi 8X

0

Május végén érkezett a Xiaomi Mi 8, és nem egyedül, összesen háromféle változatban vált elérhetővé a készülék. Frissen kiszivárgott képek alapján okkal feltételezhetjük, hogy hamarosan érkezik egy negyedik változat is, ami az eddigi telefonok afféle keverékeként írható le.

Szóval van az “alap” Mi 8, aztán érkezett egy Mi 8 Explorer Edition, tudjátok ez az amelyiknek kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasója és átlátszó hátlapja van, aztán van a olcsósított Mi 8 SE, ami akárcsak az alap változat, hátlapi biometrikus szenzort kapott. Ez utóbbi belsejében egy Qualcomm Snapdragon 710 chipset dolgozik, és állítólag a Xiaomi Mi 8X burkolata alatt is pontosan ugyanez a lapkakészlet ketyeghet majd. Sőt, a fotókat megosztó Weibo felhasználó azt is említette, ez a modell megkapja azt a bizonyos megjelenítőbe integrált szenzort is, ami az Explorer variáns egyik fő vonzereje. Amint a fényképeken látni, a mobil a Mi 8 formatervét kapja, lekerekített sarkok, és a jellegzetes hátlapi ívelt élek jellemzik a telefont, ám ez esetben eltűnt a hátlapról a ujjlenyomat-olvasó.

Korábban lehetett hallani olyan Xiaomi okostelefonokról, amelyeknek OLED képernyője, valamint Snapdragon 710 chipsete van, ezeket akkor Comet és Sirius néven ismertük meg. Azóta az egyik már megjelent, szóval lehet, hogy ez a társa lesz.

A hírek forrása utalt még egy Weibo-n megjelent fényképre, amin Lei Jun, a cég vezérigazgatója egy ismeretlen fehér színű okostelefonnal a kezében éppen helyet foglal egy repülőgépen. Ez a telefon eléggé hasonló ahhoz, amit a kiszivárgott képeken látni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid