Társkereső funkcióval bővül a Facebook

0

Korábban már voltak hírek arról, hogy egy társkereső szolgáltatáson dolgozik a Facebook, ám akkor még úgy tűnt, hogy ez valami különálló applikáció lesz. A májusi hírekkel ellentétben most kiderült, hogy ez az opció a Facebook része lesz, és erősen hasonlítani fog a Tinderre.

A Dating funkció a Facebook alkalmazásban válik majd hozzáférhetővé. Bár az újítás nem elérhető még, a közösségi oldal munkatársai már javában tesztelik azt. A randi opció segítségével lehetőségünk lesz megtekinteni azokat a felhasználókat, akik szintén használják ezt a fícsört, ugyanakkor mások számára rejtve marad, ha él valaki ezzel a szolgáltatással. Sőt, azt is lehet kérni, hogy az ismerősök ne lássák, ha Dating felhasználó valaki, vagy éppen ellenkezőleg, fel tudjuk hívni a figyelmüket arra, hogy szinglik vagyunk. Ez a beállítás érvényes az ismerősök ismerőseire is.

Íme néhány képernyőkép a Dating opcióról

Aki szeretné használni, válogathat nemi orientáció és más preferenciák alapján a potenciális partnerek között. A szolgáltatásban lesznek csoportok és események ugyanúgy, mint az alap alkalmazásban, és akár a Facebook számára közzétett adataid alapján is keresheted a Nagy Őt. Ha valakit szimpatikusnak találsz, akkor üzenetet lehet neki küldeni, erre a célra használható lesz a Messenger vagy WhatsApp is.

A Dating funkcióban azért lesz néhány korlátozás is, például csupán megszabott számú illető iránt nyilváníthatod ki az érdeklődést, valamint ha valakit a Randi fícsörben tiltasz, nem lesz tiltva a Facebookon is. Ami viszont jó hír, hogy jelen állás szerint ez az opció ingyenes lesz, és nem lesz telepakolva reklámmal. Az Egyesült Államokban csak nagykorú felhasználók használhatják majd, de úgy tudjuk, más régiókban nem lesz ilyen kikötés. Örülünk Vincent?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid