Fotókon a Xiaomi Redmi Note 5?

0

Szállingóztak már különféle értesülések a Xiaomi Redmi Note 5-ről, hallottunk például 18:9 képarányú kijelzőről, láttunk rendereket a mobilról, de immáron állítólagos fotókon is megcsodálhatjuk a telefont. Bár a képek minősége nem a legkiválóbb, a lényeg így is látható, és ez egy remek alkalom arra, hogy újra sorra vegyük mire is számíthatunk a készülék kapcsán. 

A friss értesülések alapján igen vékony kijelző körüli keretet kap a Redmi Note 5, és duál kamera lesz a hátlapján, de azért érdemes némi fenntartással kezelni ezeket a híreket, hiszen az is előfordulhat, hogy kamu fotókról van szó. Mindenesetre mindenképpen örülnénk egy ilyen Xiaomi telefonnak.

A pletykák szerint a szenzorok 16, illetve 5 megapixelesek lehetnek, az előlapi apparátus felbontása egyelőre nem ismert. A telefon burkolata alá egy Snapdragon 660 vagy egy MediaTek Helio P25 lapkakészletet rejthetnek az értő kezek, operatív memóriából pedig kiszereléstől függőn lehet 3, illetve 4 GB is a szerkezet belsejében. Az akkumulátor kapacitása várhatóan 4000 milliamperóra lesz.

A GSMArena munkatársainak gyűjtése alapján az alábbi árakra számítunk, értelemszerűen elöl a RAM, mögötte pedig a tárhely: 3GB/16GB 150 dollár, 3GB/32GB 195 dollár, 4GB/64GB 256 dollár.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid