Fotón a duál kamerás Oppo R11

0

Az Opporól már régóta beszélik, hogy készül egy olyan okostelefonnal, amelynek duál hátlapi kamerája lesz. Az állítólag R11 névre hallgató mobilról már magunk is hírt adtunk, amikor egy benchmark program lebuktatta a specifikációit, most viszont egy fotón azt is meg tudjuk mutatni, milyen lesz a kínaiak üdvöskéje. 

A kiszivárgott kép minősége hagy némi kívánnivalót maga után, de azért a lényeget így is látni lehet. A GSMArenás srácok rámutatnak a komoly iPhone 7 Plus hasonlóságokra, ezekkel egyébként mi sem tudunk vitába szállni, pláne ha a kamerát, vagy az antennacsíkokat nézzük. Ha valakinek csak az Apple formaterve kell, de inkább Androidban gondolkodik, akkor jobb ha figyelemmel kíséri az R11 pályafutását.

A GFXBench adatbázisa szerint a készülék 5.5 colos Full HD megjelenítőt, 16 megapixeles duál hátlapi kamerát, 20 megapixeles előlapi érzékelőt, Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészletet, valamint 4 GB RAM-mot kaphat. A telefon belső tárhelye 64 GB-os lehet, amire már fel lesz telepítve az Android 7.1.1-es verziója.

Állítólag lesz egy 6 hüvelykes R11 Plus modell is, amit az R11 társaságában fognak felfedni a nagyérdemű előtt.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid