Fotókon a következő Gionee csúcsmobil

2

Az idei MWC-n nem csupán a nagy gyártók fognak szerepelni a termékeikkel, hanem a – relatíve – kisebb brandek is képviseltetni fogják magukat. Az egyik ilyen a Gionee lesz, amelynek csapata már kiküldte a meghívókat a február 27-én tartandó céges rendezvényre, ahol a meghívó értelmében leleplezésre kerülnek a Gionee A1, illetve A1 Plus készülékek. Előbbinek most a specifikációi is napvilágra kerültek. 

Nem csak a hardveres jellemzők, de néhány fotó is kikerült a világhálóra, a várható árral együtt. Ha minden igaz, a Gionee A1 5.5 colos megjelenítővel kerül forgalomba, amelyen Full HD felbontásban jelennek meg a tartalmak. A kijelzőt 2.5D-s Gorilla Glass oltalmazza a behatásoktól.

A képernyő takarásában egy nyolcmagos MediaTek processzor dolgozik, 1.8 GHz-es órajellel, a rendszermemória kapacitása 4 GB, míg a belső tárhely 64 GB, utóbbi bővíthető. A készülék duál SIM képes, a hátlapi kamera felbontása 13 megapixel, az előlapi pedig 16 megapixeles. Az infraport mellett ujjlenyomat-olvasóra lehet számítani, aminek a helye a készülék hátulján lesz. A mobil akkumulátora támogatja a 18W-os gyorstöltést, a kapacitása pedig 4010 milliamperóra.

Az A1 Android 7.0 Nougat rendszert fog futtatni, a Gionee saját fejlesztésű Amigo OS 4.0 interfészével. A telefon először Nepálban jelenhet meg március 15-én, ahol helyi pénzből átszámítva olyan 336 dollárt kérhetnek el érte. Az A1 Plus-ról egyelőre csak annyit tudni, hogy nagyobb lesz, mint az A1, vélhetően egy 6 colos kijelzővel büszkélkedhet majd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid