Friss részletek a Galaxy Note 8-ról

0

Most még a legtöbben a Galaxy S8 modelleket várják (S8 és S8+), de most kiderült néhány érdekes információmorzsa a Samsung következő nagy dobásáról, a Galaxy Note 8-ról.

A Samsung már hivatalosan is megerősítette, hogy a Note 7 fiaskó ellenére nem fejezik be a szériát, és konkrétan a Note 8 neve is felmerült már, tehát minden bizonnyal az elnevezésen sem változtatnak. Most egy kínai forrás szivárogtatta ki a fejlesztés alatt álló csúcsmodell kódnevét, ami nem más, mint “BAIKAL”. Ez a dél-szibériai Bajkál-tóra utal, ami a világ legmélyebb tava (több, mint 1600 méter).

A Galaxy S8 modellekbe szinte biztosan nem kerül még 4K kijelző, ez a Note 8 kiváltsága lehet majd. Szabad szemmel kevésbé lesz szembetűnő a változás, de VR-szemüveggel használva sokat élesebb képet kapunk. A hírek szerint az új Note mobil is megkapja az S8-ban debütáló, mesterséges intelligenciára épülő Bixby asszisztenst.

A Note 8 bemutatója valamikor augusztus-szeptember környékén várható, de addig még rengeteg érdekes részlet fog kiszivárogni.

forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid