LG G6: Kiderültek a legfontosabb részletek

0

Kiszivárgott egy bizalmas prezentáció részlete, ami lerántja a leplet az LG G6 főbb tulajdonságiról. Többek között arra is fény derült, hogy milyen processzor hajtja a mobilt.

A januári CES-en az LG tartott egy zártkörű prezentációt a G6-ról, amelyre csak a gyártó egyes partnerei voltak hivatalosak. Szerencsére most kiszivárgott egy fotó az egyik diáról, amelyen láthatók az új csúcsmobil kulcsfontosságú részletei.

Arról már többször beszámoltunk, hogy a Samsung használhatja fel először a Snapdragon 835-öt, és elég sok eladott Galaxy S8-cal számolnak, ezért más gyártók majd csak május-június környékén juthatnak a Qualcomm új csúcslapkájához. Az LG már jóval hamarabb piacra szeretné dobni a G6-ot, ezért be kell érniük a Snapdragon 821-gyel (MSM8996, ez látható az alábbi képen is). Emiatt egyesek csalódottak lehetnek, de valójában semmi probléma nincs ezzel, hiszen egy nagyon erős hardverről van szó, a felhasználók 99%-a ki sem tudja használni. Teljesen fölösleges azon sajnálkozni, hogy nem a Snapdragon 835 kerül bele.

A legfontosabb fícsörök között lesz a por- és vízállóság, a kiváló hangrendszer (megújult Quad DAC chip), valamint a hátlapi ujjlenyomat-olvasó.

Megerősítést nyert továbbá az 5.7 colos képátló, és a fotó bal szélén látszik, hogy milyen vékony lesz a káva, azaz a nagyobb kijelző ellenére a G6 hasonló méretű lehet majd, mint az elődje. Az egyébként már tudjuk, hogy egy 18:9-es QHD+ (2880×1440) megjelenítőről van szó.

Az LG G6 bemutatója február 26-án lesz, és már azt is elárulta a gyártó, hogy mesterséges intelligenciával érkezik az új csúcsmodell.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid