Lebukott a Xiaomi Redmi Note 6, notch-os kijelzője lesz

0

Reméljük osztoztok a Xiaomi telefonok iránti szenvedélyünkben, és örömmel olvastok pár sort a Redmi Note 6 készülékről. A Redmi 6 széria az említett okostelefon nélkül került bemutatásra, de a kínai vállalat hamarosan pótolni fogja ezt a hiányosságot. Erre utal az is, hogy bár a mobil még nem érkezett meg, az előlapi panelt valaki meglátta az AliExpressen.

A később Mi A2 néven újraindított Redmi 6 Pro volt az első olyan mobil a Redmi szériában, ami szenzorszigetes megjelenítővel léphetett a világot jelentő deszkákra. A Redmi Note 6 pedig követheti a sorban a kiszivárgott fotók alapján. Az viszont mindenképpen jó hír, hogy a 6.18 colos megjelenítő felső részén található notch egészen aprócska lesz, mégis otthont ad az előlapi kamerának, beszédhangszórónak és a közelségérzékelőnek. Igaz, a telefont még nem lehet kapni, de a kereskedő szerint ez itt a gyári képernyő és digitalizáló egyben. A pakk mindössze 58 dollárba kerül, úgy hogy a cseréhez szükséges szerszámok is benne vannak a csomagban.

A mobil első körben Indiában lesz kapható, ahol Qualcomm Snapdragon 660 kerül a belsejébe, és kétféle memória kiosztással jelenik meg: 3/32 GB és 4/64 GB. Akárcsak a többi Redmi 6 modell, ez is micro USB porton keresztül veheti fel a töltést, de legalább nem távolították el a 3.5 mm-es jack aljzatot. Azt egyelőre nem tudni, hogy Indián kívül milyen piacokon lesz kapható a készülék, és a várható árról sem tudunk nyilatkozni, de minden bizonnyal lesz belőle Global verzió is, akárcsak az elődjéből.

Kapcsolódó cikkek:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid