Friss infók az LG G7-ről

0

Bár egyelőre az LG G6 a jelenlegi zászlóshajó, nyilván a munkálatok szüntelen zajlanak az új készülékeken is. Idén még számíthatunk egy LG V30-ra, most azonban nem is erről, hanem a jövőre érkező LG G7-ről érkeztek információk.

Az LG G6 esetében sajnos be kell érnünk a tavalyi Snapdragon 821-es lapkával, ami persze egyáltalán nem nevezhető gyengének, de van már újabb megoldás a Snapdragon 835 személyében.

Jövőre azonban a legfrissebb hírek szerint nem köt kompromisszumot az LG, és a G7 már az aktuális csúcslapkával, azaz a Snapdragon 845-tel fog érkezni. A plusz erőre állítólag szükség is lesz a VR (virtuális valóság) és AR (kiterjesztett valóság) technológiák miatt.

Koncepció

A Snapdragon 845 az elődjéhez hasonlóan 10 nm-es csíkszélességgel készülhet, de valószínűleg már az ARM legújabb Cortex-A75 és Cortex-A55 magjai dolgoznak majd benne. Az új lapka tömeggyártása 2018 elején indulhat, és valószínűleg ez kerül majd a Galaxy S9-be is.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid