Tesztelték a Samsung Galaxy Tab S3-at

0

A Samsung elég jól megváratta a csúcstabletre vágyókat, a tavaly szeptemberre várt Galaxy Tab S3 modellek még csak most fognak valamikor ebben a negyedévben felbukkanni. A készülékek már megkapták Wi-Fi, illetve Bluetooth tanúsítványukat, ami mindenképpen jó hír, akárcsak az, hogy most friss értesülésekkel tudunk szolgálni azok specifikációiról. 

Tehát eddig nem sokat lehetett tudni az eszközök jellemzőiről, de most a GFXBench tesztprogram weboldalán feltűnt a nagyobb, 9.6 colos modell.

A kijelző felbontása 2048×1536 pixel, a futtatott rendszer már Android 7.0, hardveresen pedig Snapdragon 820-at kap az új csúcstablet. RAM-ból 4 GB áll majd rendelkezésre, a belső tárhely 32 GB-os, a hátlapi kamera pedig 12 megapixeles.

A szóbeszédek szerint a további specifikációk között szerepel az UFS 2.0 technológiára épülő belső tárhely, az USB-C port, és a home gombba integrált ujjlenyomat-olvasó.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid