Hatalmas az érdeklődés a Nokia 6 iránt

2

A Nokia név visszatért teljes életnagyságában a mobilpiacra, az első hivatalossá vált új okostelefon pedig a Nokia 6 volt. A nemrégiben bemutatott mobil hallatlan népszerűségnek örvend, milliós nagyságrendű vásárló vár arra, hogy vehessen belőle.

A telefon a forgalomba kerülésének napján kevesebb, mint 60 másodperc alatt elfogyott, és azóta 1.4 millió ember várja, hogy újra készleten legyen a finnek mobilja. A szám a regisztrációkat jelöli, tehát ez nem előrendelés, hiszen pénz még nem cserélt gazdát ebben az esetben.

A Nokia 6 nagyjából 250 dollárnak megfelelő összegbe kerül, de egyelőre csak Kínában (lesz) kapható hivatalosan. A nemzetközi megjelenés még várat magára.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid