Friss hírek a Sony Xperia Z4 sorozatról!

0

Pár hónapon belül lelepleződnek a Sony új Xperia Z4-es modelljei, ami jelen állás szerint négy készüléket jelent: Xperia Z4, Xperia Z4 Ultra, Xperia Z4 Compact és Xperia Z4 Tablet. Most ezekről derült ki néhány új információ.

Az Xperia Z4-ről már korábban kiszivárgott néhány dolog, ezek szerint egy 5.5 colos QHD-s kijelzővel szerelik majd a készüléket. A kamera marad 20.7 megapixeles, de már a Sony új hajlított szenzora kerülhet beépítésre, ami az emberi szem működését utánozza le, és sokat javít a képminőségen. Hardver tekintetében pedig nagy ugrást várunk, talán már az új 8 magos 64-bites Snapdragon 810 hajtja majd a Z4-et, 4 GB RAM társaságában.

sony-xperia-z3-concept

Koncepció

A friss hírek szerint pedig vezeték nélkül is tölthetjük majd az új csúcsmodellt, és ami talán még jobb, hogy eltűnnek a csatlakozókat takaró vízzáró reteszek. Ezekkel sok probléma volt, hiszen ha kiestek a helyükről, vagy csak nem illeszkedtek megfelelően, akkor bizony könnyen beázott az egyébként vízállónak mondott készülék. Az új Z4-nél már nem lesz ilyen gond, máshogy oldják meg a csatlakozók vízhatlanságát.

Bizonyára sokakat érdekel a kisebb méretű Z4 Compact is, ami a pletykák szerint az elődjéhez hasonlóan 4.6 colos lesz, a felbontása viszont 720p-ről 1080p-re nő. A másik véglet a Z4 Ultra lesz, ami egy hatalmas 6.4 colos panelt kap, valószínűleg QHD felbontással.

Sony-IFA-64-mm-thin-Xperia-trio

És akkor még néhány infó a Z4 Tablet-ről: Hardverileg megegyezik majd a Z4-gyel, azaz a Snapdragon 810-re számíthatunk, a formavilág pedig a Z3 Tablet Compact-hoz hasonlít majd. Az új táblagép egy 10.1 colos QHD-s kijelzővel jöhet, és a hírek szerint az egyik legvékonyabb és legkönnyebb készülék lesz a kategóriáján belül.

Egyelőre ennyi derült ki, és ezek is csak pletykák, tehát ajánlott fenntartással kezelni az olvasottakat. Az új Xperia Z4 készülékek jövő év elején lepleződnek majd le, nagyjából fél évvel a Z3 bemutatója után.

AndroidOrigin

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid