Máris kiszivárogtak a Sony Xperia Z4 részletei?!

2

Nem túl régen jelent meg a Sony Xperia Z3, de máris kiszivárogtak az utód részletei. Azt még nem tudjuk, hogy ezek mennyi fedik a valóságot, de ha igazak, akkor tényleg egy nagyon durva mobilt ismerhetünk majd meg az Xperia Z4 személyében.

A pletykák szerint az új készülék egy 5.5 colos kijelzőt kap majd QHD (2560×1440) felbontással. Ez minden téren előrelépést jelent majd az elődökhöz képest, de a versenytársaknál azért már most is vannak hasonlók. A hátlapi kamera felbontása valószínűleg marad 20.7 megapixel, ennek ellenére mégis javulnak a fotózási képességek, hiszen a Sony új, hajlított szenzorának köszönhetően minden eddiginél jobb képeket készít majd a Z4.

Sajnos a Z3 nem sokat fejlődött hardveres téren a Z2-höz képest, de a következő csúcsmodell már mindenképpen egy jóval erősebb processzort kap majd, minden bizonnyal a 8 magos 64-bites Qualcomm Snapdragon 810-et. Ehhez jön még 4 GB RAM és legalább 32 GB-os belső tárhely is, ami azért nem semmi.

A Sony Xperia Z4 jövő márciusban lepleződhet le, ezután azonban stratégiaváltásra készül a gyártó. Eddig fél évente dobtak ki új csúcsmodellt, ami finoman szólva is feszített tempó, ezért visszaállnak majd a szokásos menetrendre. Ennek megfelelően az Xperia Z5 (vagy akármi is lesz a neve) csak 2016 elején jön, egy évvel a Z4 után.

AndroidOrigin

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid