Itt a fizetős YouTube!

1

Eddig sem volt titok a bevezetése, de most már hivatalosan is bejelentették. Ez nem más, mint a Music Key, ami offline zenehallgatási lehetőséget, teljes albumokat, és reklámmentes lejátszást biztosít a felhasználóknak. A szolgáltatás jelenleg béta stádiumban van, és havi 7.99 dollárért lesz elérhető azoknak, akik most iratkoznak fel rá, mindenki másnak 9.99 dollárt kell majd fizetni, ha az előrendeléses ajánlat lejárt.

A Youtube alkalmazáshoz hamarosan érkezik majd egy frissítés, ami Music Key támogatást hoz magával. Jelen pillanatban a szolgáltatás kizárólag meghívásos úton vehető igénybe, de a közeljövőben nyitottá fogják tenni. Alapjában véve egy új szekció kerül a Youtube-on belülre, ami kizárólag a zenének lesz dedikálva, rendszerezve, hogy minél könnyebben megtaláld azt, amit szeretnél, legyen az egy teljes album, komplett diszkográfia, feldolgozás, remix, vagy akármi más.

Ezen felül lesznek lejátszólisták, amelyek az előzményeiden alapulnak, vagy az épp népszerű muzsikákon, illetve integrálva lesznek azok a Songza funkciók, amelyek nemrég feltűntek a Google Play Music alkalmazásban. Ezek segítségével lehetséges lesz hangulat, idő vagy tevékenység szerint összeállítani saját lejátszólistákat. A legjobb az egészben, hogy online zenehallgatás mellett lehetőség lesz a tartalom eltárolására a készüléken is.

Azt nem tudni pontosan, meddig tart a 7.99 dolláros akció, de azok, akik bejutnak a béta verzióba, hat hónapon keresztül ingyenesen használhatják a szolgáltatást. A Music Key-re való előfizetés egyben feliratkozás lesz a Google Play Music-ra is, így akik már előfizetnek utóbbira, megkapják a saját Music Key hozzáférésüket, amint az elérhetővé válik.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid