Remek mobilnak ígérkezik a Samsung Galaxy M30

0

A dél-koreai gyártó gazdaságos szériája első körben két taggal startolt el a múlt hónapban (Galaxy M10 és M20), ám máris befutottak az első infók a sorozat harmadik tagjáról, amely a Galaxy M30 névre hallgat.

A PriceKart.com szivárogtatta ki Galaxy M30 vázlatait, ennek köszönhetően pedig rengeteg részletet megtudhatunk a mobilról. A fejlődés ezúttal is tetten érhető, hiszen immáron tripla hátlapi kamerát (13MP + 5MP + 5MP) kapunk, a szelfikért pedig egy 16 MP-es optika felel majd.

Az ujjlenyomat-olvasó továbbra is hátul található, és az M20-hoz hasonlóan USB-C csatlakozót kapunk, a jack csatlakozóról azonban nem esik szó, így lehetséges, hogy ez kimarad. A hatalmas kijelzőt kifejezetten vékony kávák ölelik majd körbe, és a 159 mm-es magasság, illetve a 75,1 mm szélesség sem tűnik vészesnek.

Az egyik legnagyobb fejlődés a kijelző terén várható, hiszen míg a sorozat kisebb tagjait mezei TFT-vel szerelték, addig az M30 már FHD+ felbontású Infinity-V AMOLED panelt kap.

A sebességért itt is az új Exynos 7904 felelős, akárcsak a Galaxy M20-nál, a chip mellé azonban akár 6 GB memória és 128 GB tárhely is kerülhet. Az aksiról még nincs infó, ám remélhetőleg megkapja majd az M20-ban található 5.000 mAh-s telepet, és akkor igazi üzemidőbajnok válhat majd belőle a takarékos kijelzőnek és hardvernek köszönhetően.

A Galaxy M30 ára és a bemutató ideje még nem ismert, de a széria két kisebb tagja kifejezetten olcsón debütált, így minden bizonnyal az új modell is kedvező árcédulát kap a tudásához képest.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid