Friss infók érkeztek a Samsung Galaxy Note 10-ről

0

A SamMobile értesülései a legmegbízhatóbbak, ha Samsung termékekről van szó, a legújabb infóik pedig a koreai cég következő zászlóshajójáról szólnak. Bár még alig száradt meg a festék a Samsung Galaxy S10 széria telefonjainak dobozán, máris a következő nagy dobás a téma, és ezúttal nem a Foldra, hanem a Note 10-re gondolunk.

Egy rejtélyes bennfentes úgy tudja, a mobilnak négy hátlapi kamerája lesz, a modellszám pedig SM-N975F lehet majd, de több verzióra is számítunk, valószínűleg kiadják 4G. illetve 5G modemmel is. Utóbbi minden bizonnyal nem lesz széles körben elérhető.

A Note 10 hátlapján 4 kamera lesz a forrás szerint, de azt még nem tudni, hogy ez ugyanaz a kiépítés lesz-e, mint ami az 5G modemmel ellátott Samsung Galaxy S10 esetében alkalmazásra került, vagy egy teljesen új konstrukcióra teszik a voksukat a koreai mérnökök. A legnagyobb esélye mégis annak van, hogy ugyanazt a kamerarendszert látjuk majd ismét viszont a hatalmas phablet hátoldalán, de erre egyelőre nem fogadnánk.

Samsung Galaxy S10 5G

A fentieken kívül a Samsung Galaxy Note 10-ről azt pletykálják, hogy igazán méretes, 6,66 colos képernyőt fog kapni, mégpedig 19:9 képaránnyal, és 8 százalékkal többet foglal majd el az előlapból, mint az elődjén lévő kijelző.

A fejlesztés alatt álló készülék a Da Vinci kódnéven fut, és voltak olyan pletykák, amelyek szerint nem is Note 10 lesz a mobil végleges neve, de erről egyelőre nem tudunk biztosat. Olyan szomorú dolgokat is beszélnek, hogy a telefonról el fog tűnni a 3,5 mm-es jack aljzat, és ha a hajlítható Galaxy Fold-ból indulunk ki, ez akár még igaz is lehet. A futurisztikus hajlítható mobilon ugyanis már nem kapott helyet a fülhallgató kimenet. Viszont arról is volt szó, és mi is írtunk róla, hogy az S Pen végébe kameraszenzor kerülhet, ami akár az előlapi képrögzítő egységet is kiválthatja.

Koncepció Forrás: YouTube

Persze egyelőre nem tudni, ezekből a szóbeszédekből mennyi válik valóra, és nyilván most is arra kérünk mindenkit, ne vegye készpénznek ezeket az értesüléseket, még akkor sem, ha a SamMobile megbízható forrásnak bizonyult az eddigiek során. A Samsung Galaxy Note 10 debütálásáig még rengeteg idő van, vélhetően augusztusban vagy szeptemberben mutatják majd be.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid